srijeda, 9. kolovoza 2023.

Kiselimo li se dovoljno?


Čaša vode sa svježe iscijeđenim limunovim sokom svakog jutra jedna je od najboljih i najjednostavnijih stvari koju možemo napraviti za naše zdravlje.

Znači, odlično je kiseliti se. Svakodnevno ;


5 razloga zbog kojih bismo se trebali kiseliti svako jutro;
  1. Sok od limuna s vodom uklanja štetne tvari i toksine koji se akumuliraju u našem tijelu i tako čisti organizam pa je zbog toga dobar i za našu kožu. Vitamin C iz limuna djeluje kao prirodni antioksidans, uklanja slobodne radikale koji mogu biti jako štetni za našu kožu i tako nas oboružava za za borbu protiv bora i prijevremenog starenja. 
  2. Limun je veoma bogat izvor vitamina C koji odlično štiti od prehlade i jača imunitet, pa su šanse za dobivanje raznih infekcija i bolesti znatno smanjene, a doprinosi i živahnijem i boljem izgledu.
  3. Ako ga redovno pijemo, probleme s konstipacijom i srodnim gastro problemima možemo zaboraviti jer ovaj napitak aktivira i stimulira proces varenja, i tako pomaže da ostanemo aktivni i zdravi.
  4. A da voda radi čuda za naš organizam znaju svi. Ovaj napitak, osim svega što nam donosi limun, osigurava i hidaratiziranje našeg tijela.
  5. Ukoliko pazimo na liniju, a naravno da pazimo, dan treba početi ovim napitkom koji osim što daje osjećaj sitosti, sadrži vitamin C i vlakna koja nam pomažu pri mršavljenju.
I ... kiselimo li se dovoljno ?  ;